Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Genius NetScroll MiniTraveler Laser

Přidat recenzi

Genius - myši - kabelové - optické - 3 - Vhodné k notebooku

Provedení: drátové Rozhraní: USB Max. rozlišení (DPI): 1600 Provedení výrobku: červená barva * Genius NetScroll+ Mini Traveler Laser je řada malých elegantních myší... více »

Kde koupit

Martin Topič

začátečník

Martin Topič

Přidáno: 20. května 2011

(Upraveno 22. února 2012)

Doporučuje produkt
  • Vynikající miš k notebooku na cesty i doma!
  • Super
  • MALA vynikajici

Celkem v pohode...Doporucuji!
Koupil jsem hlavne kvuli velikosti a cene!

Kristýna Havlíčková

• -dobře se drží
  • -velikost akorát
  • -pěkný desing
  • -příliš dlouhý kabel

Chtěla jsem něakou myš k notebooku,sice používám notebook místo PC ale mám ty malý myši radši než ty velký "krávy".Je to lepší třeba do barohu na notebook že se tam lí vleze a nezabere moc místa.Je hodně lehká takže můžete jí mít klidně i v kapse.Mám moc pěkný desing ,mám variantu stříbrnou a je fakt pěkná.Jediné co mě štve že myška má moc dlouhý kabel.Většinou notebookové myši mají krátky kabel aby se mohla přenášet.Ale tahle má dokonce o něco delší než moje velká myš co sem měla před touhle.Je sice tenký ale dlouhý takže docela zavazí.Jinak dobrý je že je laserová ,takže nesvítí to červený světlo jako u optických myší.A jezdí po všech povrzích kromě skla,ale tak to je jasný.Pro ty kteří mají hodně velkou ruku je to docela blbý ,ale pro ženy,děti nebo muže s menšímy rukamy a né tak dlouhými prsty je to super.A samozřejmně se mi líbila i velikost ,na notebookovou myš je aji docela velká,kamoška třeba měla o hodně menší myšku.Ale tahle ja moc pěkná,dobře se drží a má dobrou citlivost.

• Ano (1)
kriol

kriol

Přidáno: 30. dubna 2010

• za dobrou cenu
  • je velmi lehká
  • dá se koupit ve více barvách
  • malá velikost
  • snadné připojení přes USB
  • dobrá dostupnost výrobku
  • pouze pro jednoduchou práci
  • časem se odře barva z prostřední části myši
  • po čase se mi pokazilo otočné kolečko
  • nemá jiná než dvě základní tlačítka a scrolovací kolečko

Potřebovala jsem nějakou myš k notebooku, kterou bych mohla nosit stále u sebe a která by tedy byla lehká. Koupila jsem si tuto myš, nejprve spokojenost, myš dobře funguje, je velice malinká, asi do deseti centimetrů na délku. Ale po čase mi začala blbnout, protože prostřední kolečko šlo otáčet, ale nějak se asi přerušil kontakt, takže chvílemi šlo dobře, chvílemi vůbec. I tak jsem s ní byla spokojená, protože jsem si vybrala pěknou červenou barvu, a protože se dala lehce připojit přes USB. V balení jsou přiložená CD, ale ty jsem ani nepoužila. Jinak je to vážně asi myš pro holky, není na velkou ruku.

lumpalena

lumpalena

Přidáno: 5. září 2009

• malá a skladná
  • stříbrná barva používáním slézá

Tuto myšku používám asi čtyři roky a pracuje bez problémů. Mám ji na dřevěném pracovním stole bez jakékoliv podložky. Je malá, takže zápěstí mám položené na desce stolu a nebolí mně při práci s ní ruka. U počítače trávím desítky hodin denně. Myška je velmi skladná, beru si ji občas s sebou někam k notebooku. Pořídila jsem si barevné provedení bordó - stříbrná a ta stříbrná bohužel časem slézá, především v okolí rolovacího kolečka. Určitě bude vyhovovat velikostně i dětem!

• Ano (5)
AdamMalysz

AdamMalysz

Přidáno: 27. srpna 2009

• design
  • cena
  • malé rozměry

Je malinká, a to mi to vyhovuje, beru si ji s sebou na cesty k notebooku. Používám ji na stole bez podložky, a jak jsem zjistil za ty tři roky co ji mám, je možné ji použít na všech možných površích. Stačí ji jen podložit obyčejným listem papíru. Jednou za měsíc ji musím zbavit nečistot, které se na hladkých površích na spodní část myši čas od času nabalí.

• Ano (3)
  • Ne (2)
luqas

luqas

Přidáno: 21. srpna 2009

(Upraveno 21. srpna 2009)

• malé rozměry
  • nízká cena
  • až moc malé rozměry pro ovládání
  • ne moc kvalitní senzor

Pro pár kliknutí na notebooku nebo netbooku tato myš asi postačuje, ale na nějakou delší práci nebo na hraní hry je nevhodná. Tlačítka jsou relativně malá takže se to nemačká moc komfortně. Občas ustřeluje kurzor jako kdysi u levných optických myší Genius. Na druhou stranu je to opravdu malá a levná myška, takže pokud nemáte rádi touchpad na pár kliků to vystačí.

• Ne (2)
vyskoczilova

vyskoczilova

Přidáno: 19. srpna 2009

• vhodne k notebooku
  • mala velikost
  • mala velikost

Perfektní optická myš, se kterou uděláte cokoliv. Doma jí používám ke všem počítačům a nejenom k notebooku, protože manipulace ne celou rukou ale jenom špičkami prstů mi vyhovuje mnohem lépe, je přesnější (a navíc můžu mít položené zápěstí na desku stolu).

Velikost může někomu činit problémy - je opravdu malá (tak jako myšky k notebookům bývají), takže třeba velké mužské ruce může připadat nepatřičně malá, nicméně znám několik lidí, kteří jsou s ní i přesto spokojeni.
Funguje na všech površích vhodných pro optické myši (tzn. na skle a hodně lesklých materiálech se odráží paprsek chybně a myška se "chvěje"), lze podložit třeba i jen papírem.

lucifrid

lucifrid

Přidáno: 12. června 2009

• velikost - vhodna pro zeny a deti
  • skvela k notebooku
  • hezky design a barvy
  • velikost - nevhodna pro muze

Mysky Genius Traveler pouzivam uz nekolit let, jak doma tak v praci. Obe mam cca 5 let a funguji bez zavady i na nestandartnich povrsich. Pro mensi ruce idealni, zvlaste za tu cenu. Rozhodne bych nemenila.

• Ano (1)
  • Ne (4)