Logitech Wireless Mouse M305
Myš bezdrátová optická - Bezdrátová myš - Logitech - myši - bezdrátové - optické - 3 - Vhodné k notebooku Provedení: bezdrátové Rozhraní: USB Max. rozlišení (DPI): 1000 Bezdrátová myš Logitech® Wireless Mouse M305 nabízí mimořádné pohodlí a výhody bezdrátové technologie v podobě... více »
od 305 Kč
- Odborné (0) |
- Video (0)
Jan Kundrata
Přidáno: 27. prosince 2011
Myš je celkem OK, avšak chybí mi na ní tlačítka, má pouze 2 + kolečko, které je poměrně hlučné. Myš jsem dostal, sám bych si ji nekoupil. Mohla by být taky trochu větší a odezva by mohla být nižší. Pokud vám tyto nedostatky nevadí, tak je za tu cenu dobrá.
Jirka
Přidáno: 8. listopadu 2011
- vzhled
- nano přijímač
- pogumovaný boky
- možnost uložení USB přijímače do těla myši
- velmi skladná
- hlučné kolečko
- pro lidi s velkou rukou nepohodlné držení
- výdrž baterie 1měsíc
Hezká, dobrá myš pro lidi s menší rukou. Byla to moje první myš s nano přijímačem a byl jsem velice překvapen, tak dobře funguje. Myš je na jednu baterii, takže je lehká a navíc pod kryt k baterii můžete schovat USB přijímač. Pokud máte větší ruku, doporučil bych myš M505 od logitechu
- příjemná do ruky
- nano přijímač
- 1000 dpi
- jednoduchý design
- menší než jsem čekal
Myš používám u notebooku, chtěl jsem nějakou větší než jsem měl do posud, u původní přelámal kabel a ceny bezdrátových myší trochu klesly. Rozhodl jsem se pro M305, protože na rozdíl od M215 byla lépe tvarovaná. U výdrže baterie slibují několik měsíců. Píší, že myš snímá i na skle, ale můj test 0.5 cm tlustém kouřovém skle by negativní. Myš patří k těm menším a velmi malý i přijímač. Samotná výměna informací mezi přijímačem a myší je na 2.4 GHz, což je stejná frekvence, na kterých fungují Wi-Fi sítě, takže si nejsem jist, jestli nedochází k rušení. Další věc nad kterou jsem přemýšlel, byla jestli by měla celá aula tuhle myš, jestli by také nedocházelo k rušení... Myš mám na Linuxu 64bit a funguje bezvadně.
- myška je šikovná
- malá kompaktní
- na jednu baterčičku
- je trošičku těžší
- a kolečku malinko cvaká
opravdu dobrá myška, kvalitně zpracovaná, přesná a vůči své kompaktní menší velikosti kapku těžší, kolečko malinko cvaká, ale oproti staré drátové oem verzi je daleko tišší a šikovnější s celkově dobrými vlastnostmi. za svou cenu nezklame a potěší.
Zobrazuji 1 - 30 ze 30 recenzí