3Dconnexion CadMouse 3DX-700062

Popis produktu

Parametry produktu

Typ snímání
optické
Přenos signálu
bezdrátové
Počet tlačítek
7
Optické rozlišení
7200 dpi

Parametry produktu

Typ snímání
optické
Přenos signálu
bezdrátové
Počet tlačítek
7
Optické rozlišení
7200 dpi

Popis produktu

Vyzkoušejte profesionální bezdrátovou myš s vysoce přesným a energeticky úsporným optickým senzorem. Je navržena speciálně pro potřeby inženýrů a konstruktérských týmů pracujících v CAD aplikacích. Její precizní pravoruká ergonomie, sedmero tlačítek a vysoce citlivý laserový snímač účinně zvyšují efektivitu práce. Již po prvním doteku si ji zamilujete, jelikož s ní získáte specifické CAD funkce jako je speciální středové tlačítko a inteligentní otočný ovladač.

Klíčové vlastnosti profesionální bezdrátové myši 3Dconnexion CadMouse Wireless

  • Precizní bezdrátová myš do rukou profesionálů
  • Skvěle využitelná pro CAD aplikace
  • Vysoce citlivý laserový snímač
  • Tři varianty spojení s počítačem
  • Možnost připojení až pěti zařízení 3Dconnexion na jeden přijímač
  • Smart Mouse Wheel a Quick Zoom
  • Až dvouměsíční výdrž baterie

Technologické přednosti

S profesionální myší 3Dconnexion CadMouse Wireless si můžete dokonce vybrat ze tří způsobů připojení. Na výběr máte z univerzálního bezdrátového přijímače nebo technologie Bluetooth a třetí možností je připojit ji pomocí USB kabelu. Myš disponuje také chytrou funkcí Quick Zoom pro rychlé zvětšení geometrie jediným kliknutím nebo Smart Mouse Wheel pro rozpoznání konkrétní aplikace a výběru správného způsobu rolování. Navíc myš obdržíte v praktickém ochranném pouzdru na zip, ideálním na cesty.

Technická podpora 3Dconnexion

V případě jakýchkoliv problémů můžete využít  společnosti 3Dconnexion, která je v češtině. V případě dotazů lze také použít interaktivní .

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Středové redukce pro gramofony","https://stredove-redukce-pro-gramofony.heureka.cz/"],["Trekingové hole","https://trekingove-hole.heureka.cz/"],["Jídelní stoly","https://jidelni-stoly.heureka.cz/"],["Samplery","https://samplery.heureka.cz/"],["Dětské tenisky","https://detske-tenisky.heureka.cz/"],["Chromatické foukací harmoniky","https://foukaci-harmoniky.heureka.cz/f:11347:1309949/"],["Červené šátky","https://satky.heureka.cz/f:20513:1431110/"],["Levné malování podle čísel","https://malovani-podle-cisel.heureka.cz/f:p:1/"],["Dámské podzimní bundy","https://damske-bundy.heureka.cz/f:28882:41791135/"],["Dámské péřové bundy","https://damske-bundy.heureka.cz/f:28892:1/"]],"Vybrané značky":[["Myši Microsoft","https://mysi.heureka.cz/f:1659:7049/"],["Myši Minicute","https://mysi.heureka.cz/f:1659:2363049/"],["Myši Snakebyte","https://mysi.heureka.cz/f:1659:40617824/"],["Myši Kruger & Matz","https://mysi.heureka.cz/f:1659:37058379/"],["Myši LIOCAT","https://mysi.heureka.cz/f:1659:40862379/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat dětské soupravy?","https://detske-komplety-soupravy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-detske-soupravy/"],["Jak vybrat horské slunce a infralampu?","https://horske-slunce-infralampy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-horske-slunce-a-infralampu/"],["Jak vybrat doplňky na florbal?","https://doplnky-na-florbal.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-doplnky-na-florbal/"]],"Vybrané produkty":[["Technodrain 300 x 300","https://odpadove-mrizky-poklopy.heureka.cz/technodrain-300-x-300/"],["Superior seamless Papírové fotografické pozadí 2,72x11m - bílé - arctic white","https://foto-pozadi.heureka.cz/superior-seamless-papirove-fotograficke-pozadi-2_72x11m-bile-arctic-white/"],["eGo Pouzdro malé červené","https://pouzdra-na-e-cigarety.heureka.cz/ego-pouzdro-male-cervene/"],["Toko T18 Digital Racing Iron 850W","https://zehlicky-na-vosky.heureka.cz/toko-t18-digital-racing-iron-850w/"],["Vnitřní klid a kde ho najít","https://e-book-elektronicke-knihy.heureka.cz/vnitrni-klid-a-kde-ho-najit/"],["ATOMIC Boot & Helmet Bag Rio 2019/2020","https://vaky-na-lyzaky.heureka.cz/atomic-boot-helmet-bag-rio-2019-2020/"],["Karel Hadek Calen B Měsíčkový balzám 50 ml","https://telove-balzamy.heureka.cz/karel-hadek-calen-b-mesickovy-balzam-50-ml/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}