3DConnexion SpacePilot Pro 3DX-700036

83 %

Popis produktu

Parametry produktu

Počet tlačítek
31

Recenze

    Parametry produktu

    Počet tlačítek
    31

    Popis produktu

    Profesionální 3D navigace

    SpacePilot Pro je nejprofesionálnější 3D myš z této nabídky. Jedná se o myš s nejvíce možnostmi, které konstruktér využije pokud s 3D myší pracuje každý den. Má celkem 31 plně programovatelných kláves a pomocný LCD display, který si také můžete nastavit na zobrazování přesně toho, o čem potřebujete mít přehled.

    Samozřejmostí je profesionální senzor se šesti stupni volnosti (6DoF), jenž Vám umožňuje efektivní pohyb s modelem v 3D prostoru. Stačí jednoduše na myš zatlačit, otáčet nebo naklánět ovládací kolečko a díky tomu se lze intuitivně posunovat, přibližovat, vzdalovat se nebo se otáčet v prostoru modelu. A druhou ruku máte stále volnou na své 2D myši k ovládání běžných funkcí úprav modelu.    

    Inteligentní funkční klávesy

    Tyto inteligentní funkční klávesy po levé straně myši automaticky rozpoznají aktivní aplikaci a rozhraní, načež k nim přiřadí až deset relevantních příkazů. Můžete se tak zcela vyhnout posunování ruky na klávesnici, jelikož máte vše hned na dosah přímo na myši.

    Krátké stisknutí kláves aktivuje primární funkce (1-5) a delší podržení klávesy aktivuje funkci sekundární (6-10).    

    Klávesy rychlého pohledu

    Po pravé straně myši naleznete klávesy QuickView, tedy opět duální klávesy pro rychlý přístup ke škále užitečných pohledů. Tím vám usnadní prozkoumávání vašeho modelu z libovolného úhlu. Jedná se o klávesy duální a proto každá z těchto kláves má dvě funkce a záleží na délce stisku jestli se má spustit primární nebo sekundární funkce.    

    Nastavení Os pohybu

    Nad klávesami rychlého pohledu se nacházejí 4 tlačítka pro nastavení os pohledu. Pomocí nich si můžete upravit, jak má pracovat ovládací klobouček tím, že zakážete pohyb v jednotlivých osách.    

    Funkční klávesy

    Nad inteligentními funkčními klávesami po levé straně naleznete 4 další funkční klávesy, které Vám umožní rychlý přístup ke klávesovým funkcím Ctrl, Shift, Alt a Esc. Tím značně ušetříte čas, jelikož není potřeba přemisťovat ruku na klávesnici a můžete tedy pracovat ještě efektivněji.    

    LCD obrazovka

    Jedná se o plnobarevný LCD monitor, který vám poskytne vizuální zpětnou vazbu pro vaše funkční klávesy i pro další nastavení a zajistí vám rychlý přístup k důležitm informacím bez narušení pracovního procesu na hlavním monitoru.    

    Software 3DxWare 10

    Propracovaný ovládací software pro všechny myši od 3D connexion. Tento ovladač Vám umožní si myš přizpůsobit a optimalizovat přesně podle svých představ. Změňte si citlivost myši nebo funkce programovatelných tlačítek tak, aby vyhovovaly Vámi používané aplikaci.    

    Podporovaný software

    • Autodesk Inventor (včetně LT verze)
    • Autodesk Revit (včetně LT verze)
    • AutoCAD
    • Autodesk Maya
    • Autodesk 3ds Max
    • Blender

             

    Proč koupit 3D myš u nás?

    Vyznáme se v CADech. Máme již přes 20 let zkušeností jako CAD implementátoři a již nás v CAD oblasti nemůže jen tak něco překvapit. Každý z našich techniků využívá 3D myš jako běžnou každodenní součást práce ve 3D a dokážeme Vám teda konkrétně a odborně poradit. Přečtěte si více informací o naší firmě.  

    Obsah balení

    • SpacePilot® Pro 3D Mouse
    • CD ROM: ovladače, demonstrace, nástroje

     

    Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

    Hodnocení produktu

    0zákazníků doporučuje produkt
    1zákazník nedoporučuje produkt
    83 %
    průměr z 3 hodnocení
    5
    2 ×
    4
    0 ×
    3
    1 ×
    2
    0 ×
    1
    0 ×
    • Nedoporučuje produkt

      50 %
      • design
      • citlivost
      • množství programovatelných tlačítek
      • Umístění programovatelných tlačítek

      Produkt používám cca půl roku. Vadí mi umístěníí programovatelných tlačítek. Vždy je nutné sundat ruku z "trackball" abych na nějaké z nich mohl dosáhnout prstem.

    {"Oblíbené kategorie":[["Blány","https://blany.heureka.cz/"],["Plastové vláčky","https://plastove-vlacky.heureka.cz/"],["Školní kapsáře","https://detske-kapsare.heureka.cz/f:19632:995541/"],["Zrcadlové koule","https://zrcadlove-koule.heureka.cz/"],["Washi pásky","https://washi-pasky.heureka.cz/"],["Válečky na malování","https://malirske-naradi-doplnky.heureka.cz/f:16445:559188/"],["Parní hrnce na příkrmy s funkcí sterilizace","https://parni-hrnce-prikrmy.heureka.cz/f:34379:1/"],["Stolní držáky na mikrofony","https://stojany-na-mikrofony.heureka.cz/f:25674:27315580/"],["Dámské svetry","https://damske-svetry-rolaky-pulovry.heureka.cz/f:8627:111247/"],["Vánoční stromky smrk","https://vanocni-stromky.heureka.cz/f:26613:38789960/"]],"Vybrané značky":[["Myši Matias","https://mysi.heureka.cz/f:1659:58157082/"],["Myši LIOCAT","https://mysi.heureka.cz/f:1659:40862379/"],["Myši Dexxer","https://mysi.heureka.cz/f:1659:43971728/"],["Myši Asus","https://mysi.heureka.cz/f:1659:40699610/"],["Myši Edifier","https://mysi.heureka.cz/f:1659:64225393/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat bivakovací pytel?","https://bivakovaci-pytle.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-bivakovaci-pytel/"],["Jak vybrat stolní hokej?","https://stolni-hokeje.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-stolni-hokej/"],["Jak vybrat kojenecké ponožky a punčocháčky?","https://kojenecke-ponozky-a-puncochacky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-kojenecke-ponozky-a-puncochacky/"]],"Vybrané produkty":[["Esschert Design hotel pro hmyz 18x15x30cm zelená / červená","https://hmyzi-hotely.heureka.cz/esschert-design-hotel-pro-hmyz-18x15x30cm-zelena-cervena/"],["Suretti Kaprové ZIP s očkem a obratlíkem 130g","https://olovene-zateze-a-broky.heureka.cz/suretti-kaprove-zip-s-ockem-a-obratlikem-130g/"],["Dema Hydraulický třetí bod Kat. 1 51998D","https://prislusenstvi-k-zahradnim-traktorum.heureka.cz/dema-hydraulicky-treti-bod-kat-1-51998d/"],["SENA Spider ST1","https://interkomy-na-motorky.heureka.cz/sena-spider-st1/"],["Rohnson R-283","https://susicky-potravin.heureka.cz/rohnson-r-283/"],["Roth Nohy k vanám EXCLUSIVE S Nastavitelnost: 12-15 cm Nohy k vanám EXCLUSIVE 5139300","https://pevne-steny.heureka.cz/roth-nohy-k-vanam-exclusive-s-nastavitelnost-12-15-cm-nohy-k-vanam-exclusive-5139300/"],["Kojenecké mušelínová sukýnka New Baby Comfort clothes růžová","https://kojenecke-saticky-a-sukne.heureka.cz/kojenecke-muselinova-sukynka-new-baby-comfort-clothes-ruzova_13/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}