Logitech Wireless Trackball M570 910-002090

100 %

Popis produktu

Parametry produktu

Typ zařízení
trackbally
Typ snímání
laserové
Přenos signálu
bezdrátové
Počet tlačítek
5
Optické rozlišení
540 dpi
Herní myš
ne
Životnost baterie
540 dní
Ergonomie
vhodné pro praváky
Bluetooth
ano
Ergonomické
ano
Vertikální
ne
Bezdrátový USB přijímač
ano
Hmotnost
142 g

Recenze

  • , zakoupeno v Originalky.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Jenoduché ovládání
    • Šetří místo
    • Nevím

    Kvalitní náhrada myši, nový uživatel bude asi potřebovat určitý čas, než si zvykne.

Parametry produktu

Typ zařízení
trackbally
Typ snímání
laserové
Přenos signálu
bezdrátové
Počet tlačítek
5
Optické rozlišení
540 dpi
Herní myš
ne
Životnost baterie
540 dní
Ergonomie
vhodné pro praváky
Bluetooth
ano
Ergonomické
ano
Vertikální
ne
Bezdrátový USB přijímač
ano
Hmotnost
142 g

Popis produktu

Trackball Logitech Wireless M570, USB 910-002090

Logitech® Wireless Trackball M570 vám poskytuje jiný druh pohodlí. Tento stabilní trackball je stále na místě a jeho vymodelovaný tvar podpírá vaši ruku, abyste bez problémů mohli pracovat po celý den, místo abyste honili myš po stole. Drobný bezdrátový přijímač Logitech® Unifying je dostatečně malý, aby mohl zůstat v přenosném počítači, a trackball lze používat po dobu až 18 měsíců bez výměny baterie (životnost baterie se může lišit v závislosti na uživateli a podmínkách používání). Získejte přesnou kontrolu nad kurzorem, ať již trackball chcete používat kdekoli – masivní stoly, pohodlné pohovky ani měkké postele nejsou pro zařízení M570 žádný problém. Integrované kolečko pro posuv a snadno dostupná tlačítka Zpět/Vpřed umožňují hladké surfování na přenosném počítači nebo ovládání multimediálního počítačového centra.

Hlavní vlastnosti:

  • Přestaňte honit myš. Trackball je stále na místě a máte díky němu kontrolu pod palcem, takže při pohybu kurzorem není třeba pohybovat celou paží. Jeho vymodelovaný tvar podpírá vaši ruku a umožňuje tak pohodlné ovládání po celý den.
  • Tento trackball obsahuje přijímač Logitech® Unifying. Tento drobný bezdrátový přijímač zůstává v notebooku, takže jej při pohybu z místa na místo nemusíte odpojovat. Navíc můžete snadno doplnit kompatibilní klávesnici, numerickou klávesnici nebo myš – bez potíží s několika přijímači USB.
  • Zařízení můžete používat po dobu až 18 měsíců bez výměny baterie (životnost baterie se může lišit v závislosti na uživateli a podmínkách používání). Praktický indikátor baterie navíc pomáhá zajistit, že nikdy nebudete přistiženi v nedbalkách.
  • Ať již trackball použijete kdekoli, vždy máte přesnou kontrolu nad kurzorem. Pro trackball M570 nejsou problémem masivní stoly, pohodlné pohovky ani měkké postele.
  • Integrované kolečko pro posuv a snadno přístupná tlačítka Zpět/Vpřed umožňují snadné ovládání, ať již surfujete na webu nebo ovládáte multimediální počítačové centrum.

Systémové požadavky:

  • Windows® XP, Windows Vista®, Windows® 7, Mac OS® X 10.5 nebo novější
  • USB port
  • Internetové připojení pro stažení softwaru

Obsah balení:

  • Logitech® Wireless Trackball M570
  • Logitech® Unifying receiver
  • 1 AA baterie
  • Uživatelská dokumentace
  • 3letá záruka výrobce a plná podpora produktu

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

1zákazník doporučuje produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
100 %
průměr z 1 hodnocení
5
1 ×
4
0 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • , zakoupeno v Originalky.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Jenoduché ovládání
    • Šetří místo
    • Nevím

    Kvalitní náhrada myši, nový uživatel bude asi potřebovat určitý čas, než si zvykne.

{"Oblíbené kategorie":[["Řasenky","https://rasenky.heureka.cz/"],["Sady nádobí","https://sady-nadobi.heureka.cz/"],["Kombinézy pro včelaře","https://kombinezy-pro-vcelare.heureka.cz/"],["Zimní čepice","https://zimni-cepice.heureka.cz/"],["Krmiva pro terarijní zvířata","https://krmiva-terarijni-zvirata.heureka.cz/"],["Dětské zahradní sestavy","https://detsky-zahradni-nabytek.heureka.cz/f:36497:49766447/"],["Kuchyňské linky Falco","https://kuchynske-linky.heureka.cz/f:13349:464299/"],["Lithiové knoflíkové baterie","https://baterie-primarni.heureka.cz/f:13900:401854;26315:34025651/"],["Topná tělesa S termostatem","https://topna-telesa.heureka.cz/f:33863:1/"],["Karafy na vodu","https://karafy.heureka.cz/f:22589:6068762/"]],"Vybrané značky":[["Myši Andoer","https://mysi.heureka.cz/f:1659:56150458/"],["Myši Lorgar","https://mysi.heureka.cz/f:1659:54247652/"],["Myši Nedis","https://mysi.heureka.cz/f:1659:24400232/"],["Myši Lenovo","https://mysi.heureka.cz/f:1659:7100/"],["Myši SPC Gear","https://mysi.heureka.cz/f:1659:40504987/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat batoh?","https://batohy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-batoh/"],["Jak vybrat prostředek proti škůdcům?","https://prostredky-proti-skudcum.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-prostredek-proti-skudcum/"],["Jak vybrat teplovzdušný ventilátor?","https://teplovzdusne-ventilatory.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-teplovzdusny-ventilator/"]],"Vybrané produkty":[["Metabo KGS 305 M","https://pokosove-pily.heureka.cz/metabo-kgs-305-m/"],["Lysoň Medomet Basic 4 r. elektrický 230V P60","https://medomety-a-prislusenstvi-k-praci-s-vcelim-medem.heureka.cz/lyson-medomet-basic-4-r-elektricky-230v-p60/"],["Inteligentní kryt předního skla","https://autoskla.heureka.cz/inteligentni-kryt-predniho-skla_4/"],["M Elektrostatyk Křeslo rybářské F5R zelená","https://rybarske-sedacky-a-lehatka.heureka.cz/m-elektrostatyk-kreslo-rybarske-f5r-zelena/"],["Slowianka akrylový prášek cover skin Tělová 10 g","https://akryl-na-nehty.heureka.cz/slowianka-akrylovy-prasek-cover-skin-telova-10-g/"],["RAM ECO Clip Fan","https://ventilatory.heureka.cz/ram-eco-clip-fan/"],["REGÁL NA VÍNO RW-3-09 BOROVICE Bez povrchové úpravy","https://stojany-na-vino.heureka.cz/regal-na-vino-rw-3-09-borovice-bez-povrchove-upravy/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}