Microsoft Comfort Mouse 4500 4FD-00024

82 %

Popis produktu

Parametry produktu

Typ zařízení
myši
Typ snímání
BlueTrack
Přenos signálu
kabelové
Počet tlačítek
5
Optické rozlišení
1000 dpi

Recenze

  • , zakoupeno v Originalky.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • skvělý senzor
  • , zakoupeno v CZC.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    tlačítka na obou stranách, dobrá pro leváky

  • , zakoupeno v CZC.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    Trochu tuhé kolečko při stisku.

Parametry produktu

Typ zařízení
myši
Typ snímání
BlueTrack
Přenos signálu
kabelové
Počet tlačítek
5
Optické rozlišení
1000 dpi

Popis produktu

Microsoft Comfort Mouse 4500 je další precizní periferií z dílen známého výrobce softwaru. Jedná se o myš s technologií snímače BlueTrack, která je navržena pro pohodlné držení v levé i pravé ruce. Je kabelového provedení, čímž je zaručen bezproblémový provoz a žádná starost o baterie. Comfort Mouse 4500 je určena pro všechny běžné uživatele a díky kompaktním rozměrům ji nebude problém vzít kamkoliv sebou.


Design je navržen, tak aby byla práce s touto myší co nejpříjemnější s důrazem na stylovost, kterou dodává i černé barevné provedení. O přesné snímání se stará nová technologie BlueTrack tvořená modrou led diodou, která má podobné vlastnosti jako laser s rozdílem, že je ještě přesnější a dokáže fungovat na většině povrchů. Pro ještě větší pohodlí má myš pět programovatelných tlačítek aby usnadnila spouštění oblíbených programů jedním kliknutím.


Comfort Mouse 4500 se připojuje do počítače přes USB rozhraní. Myš má chytré prostřední kolečko, které lze používat v klasickém vertikálním a dokonce i horizontálním náklonu. Rozměry jsou poměrně kompaktní 116 x 67,9 mm.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

25zákazníků doporučuje produkt
6zákazníků nedoporučuje produkt
82 %
průměr z 55 hodnocení
5
32 ×
4
11 ×
3
6 ×
2
5 ×
1
1 ×
  • , zakoupeno v Originalky.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • skvělý senzor
  • , zakoupeno v CZC.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    tlačítka na obou stranách, dobrá pro leváky

  • , zakoupeno v CZC.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    Trochu tuhé kolečko při stisku.

  • , zakoupeno v T.S.BOHEMIA a.s.

    Doporučuje produkt

    90 %

    Je to již několikátá myš a zatím bych ji hodnotil jako nejlepší. Používám pro kancelářské práce, maximální spokojenost. Hodnotím pogumované boky, což usnadňuje velice dobré držení v ruce.

  • , zakoupeno v CZC.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Pohodlná, přesná a taky hezká myš. Používám pro kancelářské účely.
  • , zakoupeno v MALL.CZ

    Doporučuje produkt

    100 %
    • je prostě fajn :)

    Mám ráda hardware od Microsoftu a tato myš je skvělá. Chtěla jsem do práce drátovou, protože mi bezdrát pořád někdo kradl a vybíjeli se mi v ní baterky, tahle to vyřešila a mám jí ráda :)

    Jen když jsem to objednávala přes Heureku, tak se mi stalo, že jsem čekala černou myš a přišla černo-stříbrná. Ale to se stane. Byla taky moc hezká, tak jsem to neřešila :)

    Teď už je to více než dva roky, co jí mám a úplně v pohodě, používám jí denně a zatím na ní nejsou patrné známky opotřebení. Ani barva se nevydřela, jak se tak občas stane.

  • , zakoupeno v ONLINESHOP.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    Byla výměna předchozí opotřebované myši Microsoft (kolečko)

    ONLINESHOP.cz (prodejce)

    Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi produktu, jsme rádi, že je spokojenost jak s výrobkem, tak s našimi službami. Těšíme se na Vaše další nákupy.
    S pozdravem
    ONLINESHOP.cz
    http://www.onlineshop.cz

  • , zakoupeno v kak.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • bezproblému ok
  • Nedoporučuje produkt

    50 %
    • přesnost snímače
    • gumový povrch neodolávající potu
    • příliš tuhý stisk tlačítek a zejména kolečka
    • velmi hlučné klikání
    • zadrhávání kolečka
    • tlačítko "krok vpřed" na pravé straně

    Dvouletá zkušenost: pozitivum je, že stále funguje bez poruchy, myšku ale nedoporučuji pro dlouhodobou každodenní práci na počítači, horší ergonomie včetně velmi unavujícího odporu tlačítek, kolečko jde velmi těžce zmáčknout, kolečko bez krokování je fajn nebýt jeho zadrhávání o hrany otvoru, tlačítko pro krok vpřed je na pravé straně a občas ho nechtěně stisknu, pogumování na stranách myši vypadá již po několika měsících používání hrozně, vůbec neodolává potu rukou, jediné co hodnotím pozitivně je senzor, který pracuje bezchybně, při krátkodobém denním použití myška splní svůj účel a bude i dlouho sloužit, myš je nějak navržená s důrazem na design, ale zřejmě jí vůbec netestovali, za polovinu ceny jsou lepší myši a její podivný design to nezachrání

  • Doporučuje produkt

    90 %
    • Přesná na jakémkoliv povrchu, i na skleněném stolku.
    • Dobrý tvar.
    • Odolnost.
    • Gumový potah na kolečku, za čas začne dělat neplechu, ale myš funguje i bez něj.

    Skvělá myš, padne dobře do ruky. První jsem měl přes 4 roky, dokud jsem nestrhl gumový potah kolečka. Nyní mám druhou a snad také nějakou dobu vydrží.

{"Oblíbené kategorie":[["Dětské vozíky za kolo ","https://cyklisticke-voziky.heureka.cz/f:38580:1/"],["Baterie k aku nářadí - neoriginální","https://baterie-aku-naradi-neoriginalni.heureka.cz/"],["Stolové desky","https://stolove-desky.heureka.cz/"],["Chlebníky","https://chlebniky.heureka.cz/"],["Houbičky na make-up","https://houbicky-na-make-up.heureka.cz/"],["Osvětlení k bazénům LED","https://osvetleni-k-bazenum.heureka.cz/f:12477:316452/"],["Náklopné kreslicí a rýsovací stoly","https://kreslici-rysovaci-stoly.heureka.cz/f:34802:1/"],["Nástavce na skříně Meblar","https://nastavce-skrine.heureka.cz/f:34342:43862016/"],["Rekreační sjezdové lyže","https://sjezdove-lyze.heureka.cz/f:8673:391289/"],["Hlavová složení FSA","https://hlavove-slozeni.heureka.cz/f:6322:80214;21250:1933193/"]],"Vybrané značky":[["Myši TeckNet","https://mysi.heureka.cz/f:1659:58686206/"],["Myši Bakker Elkhuizen","https://mysi.heureka.cz/f:1659:21363175/"],["Myši Zalman","https://mysi.heureka.cz/f:1659:124193/"],["Myši Matias","https://mysi.heureka.cz/f:1659:58157082/"],["Myši Roadmice","https://mysi.heureka.cz/f:1659:451748/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat chytrý náramek?","https://chytre-naramky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-chytry-naramek/"],["Jak vybrat kočárek pro panenku?","https://kocarky-pro-panenky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-kocarek-pro-panenku/"],["Jak vybrat správného rudla?","https://rudly.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-spravneho-rudla/"]],"Vybrané produkty":[["Doro PhoneEasy 331ph","https://klasicke-telefony.heureka.cz/doro-phoneeasy-331ph/"],["GRIZLY Směs polévkového koření Hovězí vývar 50 g","https://korenici-smesi.heureka.cz/grizly-smes-polevkoveho-koreni-hovezi-vyvar-50-g/"],["CAO Cameroon Perfecto","https://doutniky.heureka.cz/cao-cameroon-perfecto/"],["Vorel TO-34300","https://pacidla.heureka.cz/vorel-to-34300/"],["Dainese Leg-Bag","https://bocni-brasny.heureka.cz/dainese-leg-bag/"],["Europet Bernina Aqua Della vysazovač rostlin 50 cm","https://akvarijni-nuzky-pinzety-kleste.heureka.cz/europet-bernina-aqua-della-vysazovac-rostlin-50-cm/"],["Panasonic Lumix DC-TZ200","https://digitalni-fotoaparaty.heureka.cz/panasonic-lumix-dc-tz200/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}