3Dconnexion SpaceMouse Pro Wireless 3DX-700049

Popis produktu

Parametry produktu

Typ snímání
optické
Přenos signálu
bezdrátové
Počet tlačítek
15

Parametry produktu

Typ snímání
optické
Přenos signálu
bezdrátové
Počet tlačítek
15

Popis produktu

Vlastnosti

  • Typ zařízení: 3D myš
  • Počet tlačítek: 15
  • Technologie: Bezdrátová 2.4GHz (bezdrátový přijímač USB)

Přehled

Profesionální navigace ve 3D prostoru

Profesionální a patentovaný senzor vytvořený od profesionálů pro profesionály. Tento senzor se šesti stupni volnosti (6DoF) vám zaručí pocit přirozené navigace ve 3D prostoru.

Plynule se tak můžete pohybovat posouváním, otáčením a přibližováním pracovního prostoru nebo přímo modelu. Prozkoumejte všechny úhly svého 3D modelu jednou rukou, zatímco tou druhou budete zároveň provádět běžné editace ze své klasické 2D myši.    

Svoboda bez drátů

Konec kabelům. Již žádná další omezení. Tato myš Vám poskytuje reálné propojení k 3D obsahu pomocí bezdrátové technologie v pásmu 2,4 GHz.

Stačí jen připojit přijímač do USB zdířky na vašem PC a hned můžete využívat spolehlivého bezdrátového připojení. Baterie vám vydrží až na dva měsíce práce (5 dní v týdnu x 8h) a pro dobití stačí jednoduše připojit USB kabel, který je součástí balení a můžete rovnou pokračovat v práci.    

Flexibilní možnost připojení

Bezdrátový US přijímač můžete připojit buď přímo do vaší pracovní stanice, nebo můžete také využít kabelového rozbočovače, který je součástí balení. Díky němu můžete myš jednoduše nabíjet nebo s ní rovnou pracovat bez ohledu na provedení vašeho počítače.

Inteligentní klávesy na dosah ruky

Pracujte chytřeji, a to díky čtyřem inteligentním klávesám, které se nacházejí na vrchní části myši. Ty dokáží automaticky rozpoznat aplikační prostředí a na základě toho změní funkci, která se pod nimi skrývá. Jiné funkce vám tedy automaticky nabídne v AutoCADu a jiné v Inventoru.    

Další funkční klávesy

Po levé staně myši naleznete čtyři užitečné funkční klávesy, které vám usnadní přístup k funkcím jako ESC, Shift, Ctrl a Alt. Ušetříte tak čas, jelikož nebudete muset rukou přejíždět ke klávesnici.

Po pravé straně myši jsou tlačítka pro rychlý náhled, které vám umožní jednoduše natáčet pohled do předpřipravených pozic. Uprostřed těchto pohledových tlačítek se nachází další, které slouží pro uzamknutí funkce otáčení. Tudíž například v režimu skic, kde otáčení nepotřebujete, vám zůstane k dispozici posunování, přibližování a oddalování ale předmět budete mít stále ve stejné rovině.    

Plně editovatelná radiální nabídka

Díky ovladači 3DxWare si na funkční klávesy můžete nastavit i radiální nabídku. A to buď přednastavenou obecnou, anebo svou uživatelsky definovanou. Radiálních nabídek můžete mít i více a můžete si tak rozšířit přístup až k 60 funkcím najednou.    

Prvotřídní kvalitní ergonomie

Firma 3D Connexion je známa kvalitním zpracováním svých výrobků. Na materiálech určitě nešetří. Výsledkem je vysoce odolná a precizní 3D myš s měkčenou potahovanou opěrkou ruky plné velikosti pro vaše maximální pohodlí. Z ní máte velmi jednoduchý přístup ke všem z 15 plně programovatelných tlačítek.    

Software 3DxWare 10

Propracovaný ovládací software pro všechny myši od 3D connexion. Tento ovladač Vám umožní si myš přizpůsobit a optimalizovat přesně podle svých představ. Změňte si citlivost myši nebo funkce programovatelných tlačítek tak, aby vyhovovaly Vámi používané aplikaci.    

Podporovaný software

Autodesk Inventor (včetně LT verze)

Autodesk Revit (včetně LT verze)

AutoCAD

Autodesk Maya

Autodesk 3ds Max

Blender

Obsah balení

SpaceMouse® Pro Wireless

USB přijímač

USB kabel 1.5m

USB kabel 0.5m

Twin-port USB Hub  

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["LED osvětlení","https://led-osvetleni.heureka.cz/"],["Programy pro úpravu fotografií","https://programy-uprava-fotografii.heureka.cz/"],["Zarážky na knihy","https://zarazky-na-knihy.heureka.cz/"],["Chytré zahradní lampy","https://zahradni-lampy.heureka.cz/f:31653:1/"],["Uvolňovače šroubů","https://uvolnovace-sroubu.heureka.cz/"],["Chladící podložky pod notebooky Zalman","https://podlozky-a-stojany-k-notebookum.heureka.cz/f:14806:486523;15089:606453/"],["Pleťové masky na mastnou pleť","https://pletove-masky.heureka.cz/f:17400:21813424/"],["Kuchyňské nože Zwilling","https://kuchynske-noze.heureka.cz/f:4548:35310/"],["Rohové dřevěné lišty","https://podlahove-listy.heureka.cz/f:21968:40882441/"],["Nerezové konvice na čaj","https://cajove-konvice.heureka.cz/f:23236:22444372/"]],"Vybrané značky":[["Myši Eshark","https://mysi.heureka.cz/f:1659:40983140/"],["Myši Acutake","https://mysi.heureka.cz/f:1659:7122/"],["Myši Prime","https://mysi.heureka.cz/f:1659:393195/"],["Myši R-GO Tools","https://mysi.heureka.cz/f:1659:21139871/"],["Myši Aukey","https://mysi.heureka.cz/f:1659:40862338/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat bujón?","https://bujony.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-bujon/"],["Jak vybrat správné razítko?","https://razitka.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-spravne-razitko/"],["Jak vybrat zahradní slunečník?","https://zahradni-slunecniky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-zahradni-slunecnik/"]],"Vybrané produkty":[["Aquatek OASIS OASISF2","https://pevne-steny.heureka.cz/aquatek-oasis-oasisf2/"],["Singing Rock Double Stop","https://jistici-zarizeni.heureka.cz/singing-rock-double-stop/"],["FunPlay FP-3115","https://detske-nocni-lampicky.heureka.cz/funplay-fp-3115/"],["Xeramic Ceramic Engine Protector 500 ml","https://aditiva-do-paliv.heureka.cz/xeramic-ceramic-engine-protector-500-ml/"],["Dunlop sonic core revelation 125","https://squashove-rakety.heureka.cz/dunlop-sonic-core-revelation-125/"],["Marbo MP-U216","https://posilovaci-stroje.heureka.cz/marbo-mp-u216/"],["Nekton Cricket 250 g","https://krmiva-terarijni-zvirata.heureka.cz/nekton-cricket-250-g/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}