3Dconnexion SpaceMouse Wireless Kit 3DX-700067

Popis produktu

Parametry produktu

Typ snímání
laserové
Přenos signálu
kabelové
Počet tlačítek
7
Optické rozlišení
8200 dpi

Parametry produktu

Typ snímání
laserové
Přenos signálu
kabelové
Počet tlačítek
7
Optické rozlišení
8200 dpi

Popis produktu

Unikátní bezdrátová 3D myš v moderním kompaktním těle vám přinese více efektivity a pohodlí během práce ve 3D softwaru. Pracujte současně se SpaceMouse i se standardní myší, každá v jedné ruce. Skvěle se doplňují, takže maximálně využijete jejich společný potenciál. Oku lahodí moderní provedení z broušené oceli, které získalo ocenění za design (Product Design Award 2014). SpaceMouse Wireless využívá patentovaného 6směrového (6DoF) kloboučku pro ovládání digitálního obsahu. Plynule naklánějte, zoomujte nebo otáčejte model, analyzujte jej ze všech úhlů. SpaceMouse Wireless je vybavena dvěma tlačítky, jež po stisknutí vyvolají kulaté menu. K dispozici je také virtuální numPad pro zadávání numerických údajů. SpaceMouse Wireless je bezdrátová, takže odpadá omezení v podobě kabelů. Pro spárování zařízení s počítačem slouží microUSB přijímač, který strčíte do PC nebo Macu. Myška na jedno nabití vydrží až 1 měsíc a až ji bude docházet šťáva, jednoduše ji připojíte USB kabelem a můžete pracovat dál.

Špičková 3D navigace

Unikátní bezdrátová 3D myš v moderním kompaktním těle vám přinese více efektivity a pohodlí během práce ve 3D softwaru. Pracujte současně se SpaceMouse i s dodávanou myší CadMouse, každá v jedné ruce. Skvěle se doplňují, takže maximálně využijete jejich společný potenciál. Oku lahodí moderní provedení z broušené oceli, které získalo ocenění za design (Product Design Award 2014). V balení naleznete také pouzdro pro přenášení SpaceMouse, druhé pouzdro pro CadMouse a kvalitní podložku. 6Dof ovladač

SpaceMouse Wireless využívá patentovaného 6směrového (6DoF) kloboučku pro ovládání digitálního obsahu. Plynule naklánějte, zoomujte nebo otáčejte model, analyzujte jej ze všech úhlů. SpaceMouse Wireless je vybavena dvěma tlačítky, jež po stisknutí vyvolají kulaté menu. K dispozici je také virtuální numPad pro zadávání numerických údajů. 2,4GHz bezdrátová technologie

SpaceMouse Wireless je bezdrátová, takže odpadá omezení v podobě kabelů. Pro spárování zařízení s počítačem slouží microUSB přijímač, který strčíte do PC nebo Macu. Myška na jedno nabití vydrží až 1 měsíc a až ji bude docházet šťáva, jednoduše ji připojíte USB kabelem a můžete pracovat dál.

Bezdrátová myš pro profesionály CAD

S CadMouse Wireless získáte myš, která byla vyvinuta s ohledem na potřeby profesionálů. Ergonomický design nabízí speciální středové tlačítko myši a inteligentní kolečko.

CadMouse Wireless poskytuje bezchybnou přesnost díky optickému senzoru s rozlišením 7200 dpi. Rolovací kolečko se chytře přizpůsobí rychlost podle aplikace. Tlačítko pro gestikulace nebo radiální menu zjednodušuje ovládání funkcí.

Navzdory své výkonnosti můžete pracovat až 2 měsíce bez nabíjení a snadno se připojí univerzálním přijímačem do USB, Bluetooth nebo USB kabelem.

Technická podpora 3Dconnexion

V případě jakýchkoliv problémů můžete využít  společnosti 3Dconnexion, která je v češtině. V případě dotazů lze také použít interaktivní .

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Prýmky, stuhy, mašle, lemovky","https://prymky-stuhy-masle-lemovky.heureka.cz/"],["Dětské věšáky a háčky","https://vesaky.heureka.cz/f:27340:1/"],["Bazénové chrliče","https://bazenove-chrlice.heureka.cz/"],["Navijáky","https://navijaky.heureka.cz/"],["Hmoždíře","https://hmozdire.heureka.cz/"],["Pánské trenky Andrie","https://boxerky-tanga-slipy.heureka.cz/f:8638:60156;8641:59898/"],["Dentální hračky pro psy","https://hracky-pro-psy.heureka.cz/f:13279:21088416/"],["Dívčí mikiny na zip","https://detske-mikiny.heureka.cz/f:15699:516741;30198:1/"],["Dětská vánoční trička","https://tricka-kosile.heureka.cz/f:36817:1/"],["Růžová vína (rosé)","https://vina.heureka.cz/f:23113:18765141/"]],"Vybrané značky":[["Myši Cirque","https://mysi.heureka.cz/f:1659:420169/"],["Myši Marvo","https://mysi.heureka.cz/f:1659:24085816/"],["Myši All New","https://mysi.heureka.cz/f:1659:192795/"],["Myši ED Hardy","https://mysi.heureka.cz/f:1659:532104/"],["Myši Extreme","https://mysi.heureka.cz/f:1659:22161502/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybírat dámskou bundu a kabát?","https://damske-bundy.heureka.cz/poradna/jak-vybirat-damskou-bundu-a-kabat/"],["Jak vybrat přehazovačku?","https://prehazovacky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-prehazovacku/"],["Jak vybrat elektrokolo?","https://elektrokola.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-elektrokolo/"]],"Vybrané produkty":[["Lenovo Tab M10 3rd Gen ZAAE0062CZ","https://tablety.heureka.cz/lenovo-tab-m10-3rd-gen-zaae0062cz/"],["Váleček na těsto d. 40 cm Orion","https://kuchynske-valecky.heureka.cz/valecek-na-testo-d-40-cm-orion_4/"],["Thetford Aqua Kem 0,75 l","https://prislusenstvi-pro-chemicka-wc.heureka.cz/thetford-aqua-kem-0_75-l/"],["Kruger & Matz V-LED50","https://projektory.heureka.cz/kruger-matz-v-led50/"],["Nekton tresčí játra ve vlastním oleji, 115g","https://konzervovane-ryby.heureka.cz/nekton-tresci-jatra-ve-vlastnim-oleji-115g/"],["Rituals pěna do koupele The Ritual Of Ayurveda Holistic Bath Foam 500 ml","https://peny-do-koupele.heureka.cz/rituals-pena-do-koupele-the-ritual-of-ayurveda-holistic-bath-foam-500-ml/"],["Select Futura","https://mice-na-hazenou.heureka.cz/select-futura/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}