Poradna Myši


Autor: Ověřený Zákazník | Vloženo: 28.08.2013 000 13:39 | Témata: Poradna Myši

Ověřený Zákazník

Ověřený Zákazník

Kterou?

Dobrý den , rád bych se zeptal odborníku a vlastníků která myš je podle vás lepší ? Vybírám si mezi těmito kousky:

GIGABYTE GM-M8000X (tato myš se mi zalíbila svým designem a přezdívkou "Ghost" . toto jméno je i na myši uprostřed a při používání problikává nebo svítí nastavenou barvou . dále se mi zalíbila funkcemi 6000 DPI a funkce sedmi nastavitelných tlačítek. ale nevím jestli je vhodná pro uživatele střední až velké ruky?)

Genius GX-gaming Gila (o této myši jsem se v recenzích dočetl že nedokáže použít všechny uváděné barvy a prý je pro uživatele malých ruk takže se obávám že u mě by se neujala protože mám střední až velkou ruku, jinak je podle recenzí bezchybná a měli by se sní dát hrát i všechny ostatní druhy hry. Nejenom MMO/RTS jak je uváděno že k tomuto typu her byla stvořena. dále se mi zalíbilo 8 nastavitelných tlačítek a rychlost 8200 DPI )

Byl bych rád za váš názor a pokud možno uživatelskou recenzi.

  • Videotech.cz

    Videotech.cz

    28. srpna 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    já osobně by jsem Vám doporučil myš GIGABYTE GM-M8000X. Má skvělý design a je skvěle dělaná na úchop středně velké ruky, což jak jste zmínil máte i vy. Mě se na ní líbí ta jednoduchost, není přeplácaná kde jakýma tlačítkama a diodama.
    Za to Genius GX-gaming Gila je přehnaná, měl jsem možnost s ní hrát, ale při hraní BF3 mě nejvíc rozčilovali tlačítka uprostřed pod DPI. Omylem jsem na ně pořád klikal. Úchop myši byl neobvyklý a furt jsem si musel úchop upravovat. Proto by jsem si ji nikdy nekoupil

    Být Vámi koupím si myš GIGABYTE GM-M8000X, určitě s ní budete spokojen.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Ověřený Zákazník

      28. srpna 2013 - Ověřený Zákazník

      To jsem potřeboval ! Recenzi od někoho kdo hrál aspoň s jednou ztěch dvou myší... Stou přeplácaností máte pravdu. U Gile je hodně dbáno na takový ten "futuristický" vzhled který se hodí k
      MMO/RTS hrám. Myslím že těch 8 nastavielných tlačítek a ktomu 5 předem nastavených bych opravdu nevyužil ... Opravdu moc vám děkuji ! :-)


  • Láďa

    Láďa

    28. srpna 2013

    Dobrý den,
    pokud se rozhodujete pouze mezi těmito dvěma, tak rozhodně doporučuji Gigabyte. U této myši mi ale trošku neseděla ergonomie, na mě měla moc ostré hrany a kolečko nepatří k nejlepším.
    Pokud bych ale ještě doporučit jiné myšky, v této cenové relaci určitě stojí za zmínku Razer Abyssus Mirror. Ta sice nemá boční tlačítka, ale záleží na tom, na co myšku chcete. A u Razeru se nestává, že by člověk špatně nakoupil. (Vlastním Razer Deathadder 2013 a jsem velmi spokojen po všech stránkách, není věc, kterou bych jí mohl vytknout. Je to ale už jiná cenová kategorie) Dále bych se zmínil o Logitech G500, která napříč hráčskými komunitami sklidila velký úspěch. Má také nastavitelnou váhu a má dostatek dalších tlačitek. Než Gigabyte je jen trošku dražší.
    Pokud tedy už není pozdě, určitě se na tyto další myšky podívejte.
    Jenom malá technická poznámka, osobně bych nevybíral myš podle velikosti DPI. Neplatí, že čím víc tím líp. Jen si zkuste něco zahrát na 6000DPI. Nebudete ani vědět kde vám zůstal kurzor :) (menší rada, kdyžtak hledejte kdesi v rohu obrazovky :D...). Já hraju na 1600DPI, a to je ještě docela dost. Profi hráči CS a podobně hrají na 400-600. Ale je to o osobních preferencích, nechci vám nic rozmlouvat.
    Doufám, že jsem vám nezamotal hlavu a že dobře nakoupíte. Přeji hezký den.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Ověřený Zákazník

      29. srpna 2013 - Ověřený Zákazník

      Děkuji vám za názor ale hned si musíme něco ujasnit... Myš nevybírám tím stylem "čím víc DPI tím líp" vím že těch 5600 ani nevyužiju ale je to určitě technické plus...
      S myší mám v plánu hrát hry: League of Legends , World of Tanks , War Thunder ,
      občas FPS střílečky takže by mi bohatě stačila myš za 300-500 ale mám herní notebook vyžší třídy takže chci myš aspoň střední třídy... A Gigabyte "Ghost" se mi zalíbila svým dizajnem a provedením nastavitelných tlačítek. Můj kamarád vlastní myš Gigabyte nižší úrovně a je s ní nadmíru spokojen, já sem s ní taky párkrát hrál a moc dobře se mi sní hrálo.
      Gigabyte Gila je podle recenzí na stejné urovni a je stvořena hlavně pro hry jako je :
      League of Legends , Heroes of Neverth , Dota 2 , ... a je osvědčena profesionálnímy hráčemi ale jelikož mám notebook značky Gigabyte tak se přikláním k myši Gigabyte "Ghost" .


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.