Poradna Myši


Autor: Lucie Svátková | Vloženo: 03.09.2015 000 21:11 | Témata: Poradna Myši

Lucie Svátková

Lucie Svátková

Dobrý den, můžu se zeptat, zda bude tato myš fungovat na windows 10? Funguje přes bluetooth? Děkuji

  • Daniel Hošek

    Daniel Hošek

    3. září 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den

    ano myš pod windows 10 půjde bez problémů. přes bluetooth, ale ne připojuje se s malým USB adaptérem viz obrázek http://www.aitway.com... bluetooth myš logitech najdete tady
    https://mysi.heureka.cz...

    s pozdravem
    Daniel Hošek
    STOLNÍ POČÍTAČE.CZ
    http://www.stolnipocitace.cz/

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Lucie Svátková

      3. září 2015 - Lucie Svátková

      Děkuji za tip. Líbí se mi tam více myší s bluetooth technologií, i v levnější kategorii, jen mám obavu, aby to fungovalo na windows 10, budou fungovat všechny nabízené myši? Jakou značku preferujete jako "tu lepší"? Mám Logitech bluettoh myš už pár let, dvě stejné, ale po upgradu na windows 10 se seká, myslela jsem, že odešla, ale na počítači s windows 7 funguje, takže bude asi problém v systému. Nerada bych si koupila novou a měla stejný problém. Děkuji moc za odpovědi, Svátková


    • Daniel Hošek

      3. září 2015 - Daniel Hošek

      Dobrý den

      bohužel i já jsem měl podobné problémy už se třemi druhy myší připojenými na bluetooth vyřešil jsem to myší s malým přijímačem jako je tato a bylo po problémech. přijímač je malý a v notebooku může zůstat na trvalo. jediný rozdíl je potom v tom že zabere jedno volné USB.

      s pozdravem
      Daniel Hošek
      STOLNÍ POČÍTAČE.CZ
      http://www.stolnipocitace.cz/


    • Lucie Svátková

      4. září 2015 - Lucie Svátková

      No právě, proto jsem chtěla přes bluetooth, když už v notebooku je, ale máte pravdu, že začínám být dost nalomená koupit si prostě myš s tím usb přijímačem, mám tři porty a stejně nevyužívám prakticky ani jeden, sem tam jeden, takže to místo tam mám, asi do toho půjde a nebudu muset řešit problémy s věčný odpojováním a připojováním. Tak děkuji moc za radu a přeji hezký den.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.