Poradna Myši


Autor: LordDave | Vloženo: 31.12.2016 000 13:52 | Témata: Poradna Myši

LordDave

LordDave

Nástupce G400?

Ahoj,
Mám MX510 - zatím stále funguje, ale občas ji podezřívám, že vynechává kolečko (hraji tanky - občas je to velmi nepříjemné). Začínám se proto poohlížet po jejím nástupci. Po MX510 přišla MX518, pak G400 ale co bylo, nebo aktuálně je po G400 už jsem se nikde nedočetl - má vůbec nástupce?
Pokud ne - nějaké doporučení?
(nepotřebuji nic přetechnizovaného, potřebuji aby perfektně odváděla svoji práci, kabel nevadí - MX mi sedne parádně - takže opět něco takového - jsem pravák) Děkuji, David

  • Stiletos

    Stiletos

    31. prosince 2016 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Mam sice G400 a až na pár výhrad spokojenost,nicméně bych už asi Logitech nevoli sypou to teď v Pl tragickej servis atd.Osobně bych šel do těhle.Jinak "nástupce" je Logitech G402

    https://www.czc.cz...

    https://www.czc.cz...

    https://www.czc.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • LordDave

      3. ledna 2017 - LordDave

      Díky za info
      ...no, co na to říct (na "nástupce") - z něčeho, co si vybudovalo dobrou pověst, perfektně to fungovalo a velmi pěkně (univerzálně pro všechny) to vypadalo udělali ....
      Proč musí každej vždycky všechno, co je naprosto parádní zk**vit a udělat z toho nějakej paskvil (určitě funguje perfektně, ale kdo se jako na tohle má jako koukat??!!)
      Proč futuristickej vzhled? Proč hranatá tlačítka? ..to zas někdo pověřil nějakýho vola,.. ..proč prostě něco, co je pomalu legenda nenechají být a nevylepší maximálně senzor, nebo něco dalšího uvnitř, aby to odpovídalo současné technologické výbavě? Proč se do toho musí pokáždé nějakej kr*tén s*át a všechno podělat?
      MX510 mi funguje po celou dobu parádně .. od 2004??!! (pouze 2x čištěná od chlupů a jiného bordelu), jinak po celou dobu až na výjimky každý den v zápřahu (manželka i Já)
      ..nikdy s ničím problém a stále vypadá až na ošoupané logo moc pěkně
      No nic, myslím že mě přešla chuť,.. :-(
      David


    • Stiletos

      3. ledna 2017 - Stiletos

      Taky nevím proč to takhle domrvili naštěstí je kvalitní konkurence dneska bez těhle blbin,to se týká i jejich klávesnic co maj je to děs běs...pokud nejde o high end.Teď koukám tahle novější by nemusela bejt taky špatná.

      https://www.czc.cz...


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.