Nejnovější recenze ze sekce Myši
- Trochu nestabilni
- Perfektní do velké ruky
- Tichá hlavní tlačítka
- Hlasitá vedlejší tlačítka
- Prostřední kolečko se blbě mačká v porovnání s levým a pravým tlačítkem
- Je bezdrátová a pěkně padne do ruky
- Postranní tlačítka nejsou nastavitelná
- Cena a kvalita
- tichá a relativně levná
- ergonomie - dobře padne do ruky
- Tvar myši je příjemný, tlačítko on/off jako bonus.
- V návodu chybí popis funkce tlačítek, diletantovi, jako jsem já, trochu chybí. Taky mi chvíli trvalo, než jsem se dostal dovnitř = testem inteligence jsem prošel až po 10 minutách.
Kvalita / cena v naprosté harmonii a mé spokojenosti; kvalita cenu spíš převyšuje.
Rychlá instalace myši.
- nefunkční.
- Herní provedení
- Atypický vzhled
- Možnost uložení nastavení
Nadčasová myš v rámci vzhledu, funkcemi a cenou. Možnost si nastavit a uložit herní nestavení. Má opravdu spoustu vychytávek. Rozhodně doporučuji. Používám každý den.
- Skvělá manipulace
- Kupováno synovi k PC
- Dobrá cena
Kupováno synovi na hraní. Vybral si jí sám na základě bočních tlačítek. Za mě příjemná manipulace a dobře padne do ruky. V jednoduchosti je krása a pro to dávám 10/10.
- výhodná cena
- vzhled
- pohodlné používání
- skvěle padne do ruky
- při delším použivání, menší tlak na ruku
- na nic jsem nepřišla
Jako první mě myš zaujala svým atraktivním vzledem.
Byla jsem skeptická, ohledně bílé barvy, ale to hned přešlo.
Myš se ihned bez problémů připojila k notebooku a reakce posunu i kliku je skvělá.
Navíc padne dobře do ruky. Jen jsem si chvili musela zvyknout na jiný úchop než u klasické myši.
Rozhodně ráda doporučuji a koupě nelituji, spíš naopak.
- Kvalitně provedená myš
- Tichá tlačítka (hlavní i boční)
- Možnost měnit citlivost myši
- Funguje i na stole bez podložky
- Drátová myš je lehká
- Nejasná signalizace změny dpi
Po delším používání (první myš jsem pořídil do kanceláře před cca 3 týdny a tuto jsem nyní koupil domů) se mohu podělit o více subjektivních zkušeností s touto myší. Je to kvalitně provedená myš s tichými tlačítky (zatím nejtišší z pěti typů myší, které jsem vyzkoušel). Velikost je opravdu subjektivní. Na mou ruku mi zpočátku přišla velká a již jsem si po pár dnech lépe zvykl. Přesto mám tendenci ji nadzvedávat, z čehož usuzuji, že je větší. Povrch myši je hladký, a tudíž ruka spíš klouže. Hodil by se na ní příjemný soft povrch jako u jiných myší. Signalizace změny dpi je poněkud nejasná a tak ji raději ověřuji pohybem kurzoru po obrazovce. U mé myši došlo k uvolnění plastové krytky na střední části myši u diody signalizující změnu dpi, takže uvidím jak dlouho vydrží.
je malá do ruky
- RGB
- DPI
- Krásně sedí do ruky, pohyb je lehký
- kabel mohl být pevnější, ale to je detail
Velmi pěkné zpracování od MSI, myš krásně sedí, hned jsem si zvykl, nemám co vytknout, rozhodně se oplatí si připlatit za kvalitnější myš s pěkným podsvícením a možností řízení DPI.
Jsem spokojen
- Skvělá přesnost, dobře doměřuje při hraní.
- Všechna tlačítka vypadají robusně a kvalitně.
- Dobře řešené pogumované skrolovací kolečko, funguje jak má.
- Nastavení myši se uloží do myši, SW se tak pak už nemusí pouštět.
- Kabel se nezasekává po stole.
- Pěkný design.
- Pro mě až moc lehká.
- Ergonomie bočních stran není nejlepší.
Původně jsem chtěl dražší myš, ale rozhodl jsem se tuhle vyzkoušet. Myslím, že na poměr ceny a kvality je to TOP produkt. Myš je přesná, při hraní se s ní dobře doměřuje, kurzor neskáče. Tlačítka jsou přesná a vypadají kvalitně. Kabel je dobře řešený, nezadrhává se po stole. Je super, že nastavení ze SW se uloží do paměti myši a ten se už pak nemusí pouštět. Zespodu myši jsou 4 červené kovové plíšky, to jsou asi ty super kovové pojezdy s vysokou životností. Nemůžu hodnotit.
Na mou mírně větší ruku je trochu malá. Ergonomie bočních stran není nejlepší. Nalevo je málo místa na palec a cítíte jedno z bočních tlačítek. Napravo je výkroj na malíček, který ale přesahuje dopředu. Někomu taky nemusí vyhovouvat, že je hodně lehká.
- Citlivost
- Tvar
- Malá myška
jde to
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »