Nejnovější recenze ze sekce Myši
splnila očekávaní
- Příjemná do ruky
- Kvalitní
Velká kvalita - vyráběno v USA, myslím. mm
- Dobře se s myší manipuluje.
- sědí dobře v ruce
- tlačítka na levé straně skvěle dostupná
- váha
- měký poddajný kabel
- tlačítka na pravé straně se mi teda nepodaří stlačit, max jedno. neni v dosahu.
- pogumovaná část na palci se potí.
V této cenové relaci ( cca 1200kč), bych čekal o trošku větší propracovanost. Doufám že bude sloužit dobře.
- Díky své ergonomii je příjemný úchop jak pro muže, tak pro ženy
- klikací tlačítka mají vůli tak akorát a jsou přiměřeně citlivé, při kliku se nemusí vynakládat síla
- Kulička se, stejně jako u jiných myší, opotřebovává dle způsobu užití a údržby: u jednoho uživatele se aretace omele a pak prokluzuje, u jiného po stejné době funguje, jako by byla nová.
- Objednáváme pro oblíbenost opakovaně, protože po cca dvou letech začala jedna myš stávkovat a reagovat
- Pro probuzení obrazovky či zobrazení kurzoru po delší nečinnosti je třeba myší kliknout, nestačí s ní pohnout. To je ale jen otázka zvyku.
Nemusím pořád kupovat baterky (je nabíjecí)
vyhovuje
- kvalitní myš
- ergonometricka
- perfektne sedi do ruky
- zrovna na me vysel vadny kus
- tlacitka zpet a vpred
- OK
- design vynikající
- po zkušenostech s Logitech je Eternico krásně tichá
- zdvih tlačítek je výborný
- největší nevýhoda proto nedoporučuji - myš se uspí a probuzení pouze kliknutím po docela velké prodlevě.
- o uspávání není v návodu ani zmínka, ale za to tam mají půl strany o recyklovatelných materiálech.
- defaultní nastavení myši je špatné, po připojení myši se kurzor chová jako by byla myš na steroidech
- LED oznamující dobíjení je schovaná někde na plošném spoji uvnitř myši a je špatně viditelná
Je to výrobek Alzy, tak že když doladí uspávání, tak tu bude výborná myš.
Mrkněte se jak to dělá Logitech aby vydržela nabitá aspoň půl roku a bude to super. Nyní máte velkou šanci, kvalita myší od Logitechu jde rapidně dolů už to není co to bývalo.(pro Alzu).
Skvělý produkt za velmi přijatelnou cenu. Stále však nemohu přijít na to, jak má fungovat Směrové tlačítko vpřed a Směrové tlačítko vzad? Někdy se pomocí vzad vrátím o několik stránek dozadu, jindy nereaguje. Bohužel na odpověď vyškolených specialistů pořád jen čekám.
Pro nenáročného uživatele dostačující.
Pro mé potřeby, kdy mě stačí úplně ,je skvělá.
- cena a chrání namáhání ruky
- zkouším
- velmi dobře padne i do větší do ruky
- tiché spínače pod všemi tlačítky (včetně kolečka)
- stisk spínačů nevyžaduje přílišný tlak (včetně kolečka)
- lze zvednout jednou rukou (pokud nemáte uplně suché ruce)
- přesná
- wifi + 2x BT připojení
- wifi dongle je u ložený pod krytem
- BT připojení občas vypadává, jeli počítač pod stolem
- nastavenou citlivost signalizuje počet bliknutí diody (proč ne barva?)
Velmi příjemné překvapení. Dlouho jsem hledal velkou vertikální myš, co by padla do mé velké ruky stejně jako již můj nevyrábějící se tracer. Velká myš pro velkou ruku, padne skvěle, tlačítka jsou na správných místech, kolečko by mohlo být lehce dál a trošku delší čumák by se taky hodil, ale při práci to nijak nevadí, jde jen o zvyk ze staré myší. Všechna tlačítka jsou tichá a dají se stisknout bez potřeby přehnané síly, takže mě z toho ani po celém dni nebolí prsty (hlavně středové kolečko bývá u myší někdy problém, viz má pracovní logitech MX master 3s, kde jsem jej přemapoval na boční tlačítko). Původně jsem chtěl po několika neúspěčných pokusech s různými modely už sáhnout po logitech MX vertical, ale nějak jsem si nedokázal cenu obhájit (bez setrvačníkového kolečka, kterým disponuje zmíněná logitech MX master 3s). Tuhle jsem našel náhodou za poloviční cenu a moc od toho nečekal, ale oprvdu jsem překvapen. Nevýhody má samozřejme taky. Jednak wifi dongle je schovaný pod krytem (proč, když myš nemá vyměnitelné baterie. se někdo obtěžuje kvůli tomu dělat odjímatelný kryt), povrch mi v horkých dnech připadal dost teplý (není to chladivý plast), pokud k ní přijdu teď, když je ráno zima, kdy mám uplně suchou ruku, trvá tak minutu, než se mi zvlhčí dlan natolik, aby šla snadno zvedat. Pak už s tím ovšem problém není. Když jsem ji zusmo připojil k nb, který byl pod stolem přes BT, tak se kurzor občas trhnul. Pokud byl nt na stole, tak jsem problém nezaznamenal, ale primárně teď používám wifi dongle. Není to herní myš, takže nepoužívám změny citlivosti často, ale signalizace přes počet bliknutí trvá je nepohodlná, trvá dlouho než to spočítáte. Pokud je signalizace přes barevnou diodu, vím, že standardně používám zelenou a snadno se proklikám po změně zpět. Nemá setrvačníkové kolečko, jak to jednou zkusíte (MX master 3s), tak vám to prostě chybí, ale ergonomie je pro mě důležitější (kčemu je kolečko, když vás po 8 hodnách práce bolí prsty - halvně malíček).
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »